Kärt återseende av kryckvännerna!

Kära vänner!

Idag har jag gjort något verkligt urskojj! Kommer ni ihåg i julas, då jag gick och bröt benet ? Då blev jag ju en såkallad kryckvän och var på trevliga möten med urhärliga människor. Men, på gott och ont, så har jag ju ett förträffligt bra läkekött-och när benet läkt ihop igen vart jag ju utsparkad, så snyggt, ur klubben.

Jag har saknat alla trevliga kryckvänner måste jag säga, de var så otroligt folkliga hela bunten. Idag bestämde jag mig helt enkelt för att göra en liten festlig återförening. Så jag åkte helt enkelt till deras möte i morse.

Baskemig, vad förvånade de blev när jag stolpade in på mötet, bara sådär spontant. Men hujedamig, de vart så glada att se mig att ojojoj. Det var nästan så att de kramade sönder ett par revben på mig, så att jag skulle bli en kryckvän igen. Ja sanna mina ord, som vi skrattade åt det.

Mötet var iallafall mycket trivsamt. Jag skulle vilja påstå att det var folkligt, festligt och fulsatt. Det beskriver det riktigt bra. Några av kryckvännerna som var vackra damer försökte allt flirta lite med mig så snyggt, och visst blev jag charmad, men jag sa så snyggt att jag redan har en vacker mö vid min sida. Lite förbluffade blev de allt, men det kan de tåla!

Nej nu vänner,
dags att ta ett varmt bad, ikväll blir det utgång vill jag lova! Egentligen hade jag ju såklart tänkt att bjuda över de hederliga, gamla "melodifestivalen-gubbarna" för att se på finalen av Melodifestivalen så snyggt men jag känner att en utgång med Holger Thorsson och grabbarna slår allt, även Melodifestivalen vill jag lova! De ska möta upp mig vid Stureplan ikväll, så det blir riktigt nice - så snyggt!

Kramar /Bestefarsan


En liten (!) bild på mig och Gusten som precis gått och blivit kryckvän - urskojj för honom vill jag lova. Är lite avis så snyggt. Ny peruk har jag förresten - tycker ni om den?

Kommentarer
Postat av: rebecca

okeys :) du får ha det så himla kul då! krams

2009-03-14 @ 18:28:02
URL: http://notlikeanyother.blogg.se/
Postat av: vicci

Haha :P

2009-03-14 @ 19:07:33
URL: http://viiccii.devote.se
Postat av: Ami

Sv: Men den här låten är härlig på något sätt^^ Jag och mina kill-kompisar brukar sitta med mobilerna tryckt mot örat på rasterna och lyssna på AC/DC ^^

Haha, har min Ipod fylld med låtar av AC/DC, Iron Maiden, Guns & Roses, Slipknot... och sen så har jag alla Ebba Grön låtar, både Live och studio inspelade XD Både pappa och jag är stora fans av Ebba Grön. Vad har du för favoritband??

2009-03-14 @ 20:01:01
URL: http://amiz.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja det är ju det :)

Svårt och veta vad man vill och och vart så det gäller att man tänker till lite :)

2009-03-14 @ 22:44:26
URL: http://imgonnamoveon.blogg.se/
Postat av: eelinjohanssson

ja det är alltid roligt men lite svårt med :P

2009-03-15 @ 00:22:24
URL: http://eelinjohanssson.blogg.se/
Postat av: Tilda

Sv: Haha, tack så mycket - jo det lutar mot att det blir den nu då :)

2009-03-15 @ 08:36:53
URL: http://baraforatt.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack tack! =)

2009-03-15 @ 14:09:15
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: sannie

ha en bra dag

2009-03-15 @ 17:25:12
URL: http://sannieschutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0